Zorgvilla's de Tijd

de tijd staat centraal bij onze zorg en aandacht voor de mens.

Kosten

Betaalbaar ontzorgd

In een particuliere woonzorgvoorziening worden de kosten voor wonen en zorg gescheiden. De diverse kosten bestaan uit: kosten voor wonen, kosten voor zorg en een eigen bijdrage aan het CAK. Bij Zorgvilla’s de Tijd verschilt het bedrag per appartement. Afhankelijk van de grootte van het appartement, met of zonder terras/balkon, beneden of boven, verschillen de prijzen van de appartementen.

Kosten voor wonen

U betaalt huur/servicekosten voor uw appartement, een all-in prijs. Hiervoor krijgt u:

 • Huur van het appartement;
 • Gas/water/elektra;
 • Gemeentelijke belastingen en heffingen;
 • Internet, televisie en vaste telefonie;
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Was- en linnengoed service;
 • Alle schoonmaakdiensten;
 • 24-uur toezicht;
 • Recreatieve activiteiten op locatie.

Voorbeelden van mogelijke meerkosten:

 • Persoonlijke was- en stomerijkosten;
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes;
 • Verbouwing in het appartement op wens van de bewoner.

Kosten voor zorg

De zorg voor bewoners van Zorgvilla’s de Tijd wordt gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor is een indicatie van het CIZ nodig. In Nederland zijn twee typen vergoedingen: Zorg In Natura (ZIN) en een persoonsgebonden budget (pgb). Uw benodigde zorg wordt volledig gedekt door uw zorgindicatie. Dit betekent dat de uitkerende instantie de zorg volledig aan ons vergoedt. Zorgvilla’s de Tijd verleent de zorg voornamelijk vanuit de PGB. Hier maken we voor de zorgverlening een contract tussen de bewoner en Zorgvilla’s de Tijd.

Indien uw indicatie dit voorschrijft is dit inclusief bijvoorbeeld fysiotherapie en/of een diëtiste. Wij kennen alle uitkerende instanties en zullen u desgewenst hierin begeleiden. Familieleden krijgen toegang tot ons “mantelzorgersportaal”: via een eigen inlogscherm kunnen de rapportages van de dag, gemaakt door onze zorgmedewerkers, thuis worden meegelezen. Een zorgeloos gevoel!

Voor meer informatie over de vergoedingen en de Wlz kunt u terecht op Rijksoverheid.nl.

Eigen bijdrage CAK

In de Wet langdurige zorg is geregeld dat iedereen in Nederland ook een eigen bijdrage betaalt. Deze is inkomensafhankelijk en wordt berekend en geïnd door het CAK. Wij kunnen u of uw familie helpen bij de berekening van de eigen bijdrage aan het CAK en ook willen we u verwijzen naar de Rekenhulp van het CAK.

Waarom is Wonen bij Zorgvilla’s de Tijd betaalbaar?

Bij Zorgvilla’s de Tijd geloven we in goed zorgen voor iedereen. Dit uit zich letterlijk in tijd en aandacht voor onze bewoners. We hebben onze organisatie zodanig ingericht dat wij ons op elk moment met ons vaste team kunnen aanpassen aan dagelijks wisselende behoeftes.

Wij geloven niet dat managers een directe bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners. Daarom hebben we er zo min mogelijk van. De locatiemanager (tevens meewerkend in de zorg) en het team zijn professionals en beter dan wie dan ook in staat om te bepalen hoe de zorg en de kwaliteit van leven voor onze bewoners zo optimaal mogelijk ingevuld kan worden, samen in overleg met u. Management bij Zorgvilla’s de Tijd heeft als taak om de omgeving te creëren waarin zij dit veilig en vertrouwd kunnen doen. Elke dag weer.

Bij Zorgvilla’s de Tijd doet dus iedereen waar hij of zij goed in is en draagt daar ook verantwoordelijkheid voor. Zorgvilla’s de Tijd besteedt daardoor het geld op de werkvloer, daar waar dit het hardste nodig is en zich dus kan onderscheiden in tijd en aandacht voor de bewoners! 


zorgvilla's de tijd

Soestdijkseweg Zuid 261
3721 AE  Bilthoven


KVK 72650583
BTW 859186465

Copyright 2019 Zorgvilla's De Tijd